1a Marxa cap a la Independència

21 i 22 de juliol del 2012
Ulldeter >> Roda de Ter
MARXA
DE
RESIS
TÈN
CIA
Una “marxa de resistència” pels més agosarats i que tinguin una condició física adequada, que farà la ruta integral d’Ulldeter a Roda de Ter, en un temps màxim de 24 hores.

La ruta complerta té una distància aproximada de 110 km. La sortida serà a Ulldeter el dissabte 21 de juliol a les 17 hores i es passarà pels pobles de Setcases, Vilallonga de Ter, Llanars, Camprodon, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, La Farga de Bebié, Sant Quirze de Besora, Borgonyà, Torelló, Les Masies de Voltregà, Manlleu i Roda de Ter.

Amb l’excepció de Borgonyà, a totes aquestes poblacions (13 en total) hi haurà instal·lada una parada que farà les funcions de control de pas (els participants a la marxa de resistència portaran una tarja de control de pas), avituallament, informació i venda de marxandatge.

Aquesta marxa de resistència tindrà una organització tècnica i requerirà prèvia inscripció dels participants.

El preu de la inscripció serà de 25 € pels federats i 30 € pels no federats (aquest preu inclou una samarreta tècnica de la marxa, avituallament complert als 13 punts d’avituallament i control de pas als pobles de la ruta, assegurança d’accidents en el cas dels “no federats” i guarda-roba i serveis diversos a l’arribada, com ara dutxes portàtils, per a qui ho desitgi). Hi haurà també la possibilitat d’anar en autocar des de Roda de Ter a Vall Ter el dissabte al migdia (per així poder deixar ja el cotxe a Roda de Ter) al preu de 10 €.

L'autocar per pujar la gent a Vallter sortirà de La Carpa de Roda de Ter (avinguda Miquel Martí i Pol, al costat de l'Institut) el dissabte dia 21 a les 14'30 hores (puntual). Per fer les inscripcions aneu a l’apartat “inscripcions”.

Trofeu a la persona més Jove i a la Més Vella.
(Trofeu dissenyat per l'escultor Albert Pla)

ANIMEM A TOTS ELS PARTICIPANTS A PORTAR UNA INDUMENTÀRIA AMB ESTELADES I MOTIUS A FAVOR DE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA QUE FACIN DE L’ESDEVENIMENT UNA AUTÈNTICA FESTA REIVINDICATIVA!!!