1a Marxa cap a la Independència

21 i 22 de juliol del 2012
Ulldeter >> Roda de Ter
CAMI
NA
DES
POPU
LARS
Les “caminades populars” es faran amb la intenció de que tothom (petits, grans, famílies ...) pugui participar de l’esdeveniment, fent aquell tram que desitgin caminant o corrent. Amb aquesta finalitat, es donarà una hora i lloc de concentració i sortida des de cada parada de control de pas i avituallament de cada poble, coincidint amb el pas aproximat de la marxa de resistència, i tothom que vulgui caminar o córrer un tram des d’aquell poble ho podrà fer.

Aquest format no requerirà inscripció prèvia ni quedarà sota el control de l’organització tècnica de la “marxa de resistència”. Tothom és absolutament lliure de venir a fer el tram que vulgui i participar de la festa.

A tots els avituallaments no faltarà l’aigua, el “traguet” de vi i alguna cosa per “picar” pels participants de les caminades populars. Si una persona, tot i no voler fer el recorregut sencer, vol quedar cobert per l’organització (assegurances, avituallaments complerts, tarja de control de pas, ...) cal que s’inscrigui com a participant de la “marxa de resistència”.

A l’arribada a Roda de Ter, a partir del migdia del diumenge dia 22, hi haurà tot un seguit d’actes i un gran dinar popular (consulteu l’apartat “actes a Roda de Ter”.

ANIMEM A TOTS ELS PARTICIPANTS A PORTAR UNA INDUMENTÀRIA AMB ESTELADES I MOTIUS A FAVOR DE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA QUE FACIN DE L’ESDEVENIMENT UNA AUTÈNTICA FESTA REIVINDICATIVA!!!Hora i lloc de sortida de les caminades populars des de cada poble:

- Ulldeter: 17:00 hores a refugi d'Ulldeter
- Setcases: 18:30 hores a la Plaça dels Estudis
- Vilallonga de Ter: 20:00 hores a laPlaça de les Escoles
- Llanars: 20:30 hores a la Plaça de l'Om
- Camprodon: 21:00 hores al Pont Nou
- St. Pau de Segúries: 22:30 hores a la Plaça de la Generalitat
- St. Joan de les Abadesses: 24:00 hores a **lloc pendent de definir**
- Ripoll: 02:00 hores al Passeig Sant Joan
- La Farga de Bebié: 05:00 hores a la plaça de La Farga (davant la “Fàbrica Nova”)
- St. Quirze de Besora: 06:00 hores a zona del camp de futbol de Sant Quirze
- Torelló: 08:30 hores a Plaça de la Sardana de Torelló
- Les Masies de Voltregà: 10:30 hores a Ajuntament de Les Masies de Voltregà - El Despujol
- Manlleu: 11:00 hores a l’embarcador del Passeig del Ter